maanantai 16. huhtikuuta 2012

Pilkettä silmäkulmassa

Mahdollisesti on vanhan toistoa, mutta pilkettä kaivataan miesten silmäkulmiin naisten profiileissa. Riittääköhän tuohon silmiin katsominen tai lähinnä se, ettei mies välttele suoraa katsekontaktia? Eli ettei kyräle itekseen, sellaista tuskin kukaan haluaa. Musta tuntuu, että sillä viestitään huomionhalusta. Ja ettei mies ole aneeminen, vaan reipas, liidaava, kekseliäs ja juurikin tuo auliisti huomiota jakava ja naiseen keskittyvä.

Mies saattaa kokea helposti tuon siten, että se ihan oikeasti on pilkettä silmäkulmassa, vilkkusilmä-tyyliin. Osa meistä miehistä ja naisista on luonnostaan tällaisia. Kyseinen pilke säilyy myös muualla kuin romanttisissa koti-illoissa saman viltin alle elokuvan eteen käpertyneinä. Tämä taas on varmasti myrkkyä jo pelkkänä ajatuksena, olipa se flirtti tahdonalaista tai ei.

Oikeanlainen pilke silmäkulmaan ilmestyy lisäksi luonnostaan. Sen harjoittelu on turhaa - tuloksena kaikilla alkuperäistä vielä säälittävämpi versio Dwayne "The Rock" Johnsonin perusilmeestä. Kait se on tosiaan miehelle vain sitä, että katsoo suoraan silmiin ja hymyilee aidosti. Toisaalta, jos pilkettä ei silmäkulmasta löydy, niin eiköhän kyse ole vain siitä, ettei nyt oikein ekat treffit natsaa. Ja jos kemian puutteen ympäröimissä deiteissä pilke kuitenkin säihkyy, niin tukkaan todennäköisesti jossain vaiheessa tulee, olipa kyseessä mies tai nainen.

5 kommenttia:

  1. Mä oon nyt sun blogin The Virallinen Kommentoija :) On vaan hauskaa, kun pääsee

    Luulen, että naiset tarkoittaa tuolla pilkkeellä silmäkulmassa just tietynlaista flirttiä ja ilkikurisuutta. Sitä, että mies osaisi keventää tunnelmaa pienellä leikkimielisyydellä.

    Mut tässä voi mennä kyllä niin pieleen. Mä mainitse mun profiilissa, että mies voi olla vähän höpsö/ilkikurinen, että saa murrettua mun "asiallisuus-kuoren". Edellinen deittikumppani viittasi tähän ja yritti sitten jatkuvasti saada mut nauramaan vitseillään. Meidän huumorintaju ei vaan synkannut yhtään. Kun sitten yritin pitää keskustelun "asiallisena", niin mies yritti kahta kauheammin. Apua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti kiusallinen tilanne. Ja aika suossa on tärskyt, kun toisen huumori ei natsaa lainkaan.
      Vaikka treffit voi jännittääkin (ja hienoa jos niin tekee!) ja siks pikkasen hölmöilee ja kompastelee, niin pitäs ymmärtää lopettaa, jos valittu linja ei tehoa. Tähän oon varmasti minäkin välillä naama edellä törmänny. Tuohon jännittämisen tuomaan kompasteluun kun lisää väärät tulkinnat tuntemattomasta henkilöstä vastapuolella, niin resepti lyhyille treffeille on valmis :D

      Poista
    2. ...ja mä olen otettu, kun on ihan Virallinen Kommentoijatar blogilla, jeee!

      Poista
    3. Niinpä :) Kun ihmisen tuntee paremmin ja on altistunut toiselle enemmän, niin hälle voi (parhaimmillaan) ilmaista suoraan, et sun jutut on kyllä nyt niin dorkia, ettei naurata yhtään, mut noilla ekoilla treffeillä pitäis kaiketi vielä esitellä niitä parhaita puoliaan.

      Mut se on kyllä hienoa jos treffit ylipäätään jännittää, jos niille menee ihan trallallaahei-meiningillä, niin tietää, että ei toisesta niin kiinnostunut olekaan.

      Heh, juu. Mä täällä kärppänä korjaan kaikki mahdolliset väärinkäsitykset naissukupuolesta :D

      Poista
  2. ..ja eka kappale loppuun: On vaan hauskaa, kun pääsee lukemaan sen "vastapuolen" edesottamuksia.

    VastaaPoista