tiistai 10. huhtikuuta 2012

Ja homma jatkuu!

Hetki meni, että sain kirjoittelun taas käyntiin. Toivottavasti ei jää torsoksi uusi lähtö! Tauko oli ehkä seurausta pienestä kyllästymisestä loppuvuonna koko deittailuun. Ja kun siitä sitten vieraantuu, niin hankalaahan on uudestaan aloittaa... Mutta yritetään nyt ainakin.

Väliaikaiseksi jäänyt kyllästyminen nettideitteihin johtui tutusta syystä: tapasin naisen. Jälleen yhden. Kyseinen lyhyt, mutta tapahtumarikas romanssin alkio sai hivenen fiilikset maihin. Pitkästä aikaa oli selkeästi tunteita havaittavissa, mutta vain toiselta puolen. Jouduin tilanteeseen, jossa muutaman tapaamisen jälkeen vaadittiin jo omasta mielestäni liikaa. Haluttiin käytännössä vastausta kysymykseen "aletaanks olee?".
Yritin ostaa aikaa, sillä lämpenen hitaanlaisesti. En ole sitoutumiskammoinen, kait sen menneetkin suhteet jo jotenkin todistaa. Aikaa sain kaksi päivää. En alkanut olee. Ja mulle suututtiin.

Kyseinen episodi sen verran sai miettimään, että mitä mä tuolla teen?? Jos kerran menee pupu pöksyyn, kun sitten joku oikeasti haluaisi mut. Toisaalta ymmärtää, että ei sitä kovin nopeasti halua kellekään toiveita antaa, jos selkeästi toinen laittaa itsensä likoon. Mikähän on oikea aika "alkaa olee"? Kyllä mun mielestä pitäs kuukauden, ehkä parikin pystyä tapailemaan ja kunnolla tutustumaan. Tietty jos kaksisuuntainen liekki leimahtaa nopeammin, niin miks venailla.

Vaikka mieli tuolloin tekikin, niin en ottanut profiilia pois. Mutta tää kirjottelu kärsi :)

5 kommenttia:

  1. Hei hoo, hauskaa, että kirjoittelet taas. Mielenkiintoista kuulla asiaa nettideittailusta miehen näkökulmasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hellou! Kiva jos kiinnostaa :) Ja tosiaan kommentointi on sallittua. Jännä laji sekä nettideittailu, että siitä blogaaminen.
      Joutuu tarkistelmaan pakostakin omaa toimintaa suht kriittisestikin...

      Poista
  2. Musta tuntuu, että olen nettideittailun ja siitä bloggaamisen myötä tullut kriittisemmäksi - teitä miehiä kohtaan enkä itseäni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti pitää paikkansa. Aina vaarana, kun on useamman nähnyt, että alkaa rakennella utopistista palapeliä ihannekumppanista. "Siltä kun saisin sen osan ja siltä toiselta sen ominaisuuden ja..."

      Poista
    2. Näinhän siinä tuppaa käydä...

      Poista